kategóriák

Rólunk

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal dolgozik a radiátor értékestés területén. Szinte minden radiátor márka megtalálható nálunk, többek között a legismertebbek a Dunaferr és Dunaterm acélradiátorok, FixTrend illetve Korad lemezradiátorok minden fajtája.  Az egysoros vékony radiátoroktól (11k), a normál kétsoros (DK, 22k) és a vastag háromsoros radiátorokig (DKEK, 33k) minden mérettípust megvásárolhat áruházunkban!

 

Ha egyedi méretezésű radiátorra van szüksége, rövid határidőn belül beszerezzük! A piacon legismertebb, legnagyobb méret és szín választékkal rendelkező két alumínium radiátor márka a Romantik és a Viking mellett, több féle törölközőszárítós radiátor is megtalálható nálunk számtalan méretben, íves és egyenes típusban.

 

Az olcsóbb Concept-től a egészen a minőségben verhetetlen Dunaferr-ig! Nézze át webáruházunk kínálatát és találja meg az igényeinek megfelelő radiátort! Amennyiben kérdése van, vagy árajánlatra volna szüksége, kérje szakeladóink segítségét akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére!