kategóriák

Adatkezelés

Adatkezelés

A Taposó Malom Kereskedelmi és Szolg. Kft.a netradiator.hu üzemeltetője, különös figyelmet fordít a látogatók, felhasználók, partnerek adatainak biztonságára.

 

Személyes adatok védelme:

 

Az Taposó Malom Kereskedelmi és Szolg. Kft. felhasználóiról gyűjtött statisztikai célokat szolgáló adatokat (név, email cím) nem szolgáltatja ki harmadik fél számára.Hírlevelet kizárólag azok számára küldünk, aki kéri azt.

 

Információk:

 

weboldalunkon tett látogatások során egy vagy több cookie-t küldünk a látogató számítógépére, amely(ek) révén a látogató böngészője egyedileg azonosítható lesz.Ezek segítségével kizárólag az adott oldal látogatásának tényét és idejét rögzítjükA cookie-k alkalmazását a felhasználó saját gépén letilthatja, vagy a már meglévőket törölheti.

 

Az oldalunkon szereplő boltok adatvédelmi szabályzata:

 

Az oldalunkon hirdető boltok adatvédelmi szabályzatát befolyásolni nem áll módunkban, amennyiben fontosnak tartja, kérjük nézze meg az adott bolt szabályzatát. Az adatokat a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelően, a 1992. évi LXIII. törvény személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló rendelkezéseit figyelembe véve kezeljük!

 

300000 - 500000 Ft-ig